KENNIS ENTERTAINMENT

Spacejunk Entertainment & Publicity Nederland B.V. is al meer dan 12,5 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van kennisentertainment. Naast de alom geprezen QuizNights die wij door de jaren heen voor biermerken als Heineken, Amstel, Brand, Murphy's, Jupiler, Grolsch in meerdere Europese landen ontwikkeld hebben, werken wij veel samen met bureaus en productiemaatschappijen die quizvragen voor presentaties, promotie acties en (computer-)spelen nodig hebben.

KOPPEL UW MERK, PRODUCT OF DIENST AAN KENNIS ENTERTAINMENT

De quizzenconcepten die wij ontwikkelen zijn perfect te koppelen aan uw merk, product en/of dienst. Op die wijze kunt u uw (potentiële) klanten op een losse, entertainende wijze vertrouwd laten worden met uw producten.
Onze concepten zijn ook uitermate geschikt voor het presenteren van nieuwe producten, prijsvragen, sweepstakes of een spel dat u op uw website wilt plaatsen.

Natuurlijk hebben wij al veel concepten kant en klaar op de plank liggen, maar natuurlijk kan het ook zo zijn dat u een uniek concept voor uw merk of product wilt gaan inzetten dat nog niet bestaat. Oók dan bent u bij ons aan het juiste adres!

ONTWIKKELEN UNIEK KENNIS ENTERTAINMENT CONCEPT

Bent u op zoek naar een partij die u van dienst kan zijn bij het ontwikkelen van een uniek spelconcept, dan is Spacejunk u graag van dienst. Na een eerste oriënterend gesprek zullen wij u een aantal voorstellen doen, gebaseerd op uw wensen. Zodra u een keuze voor een voorstel heeft gemaakt zullen wij deze verder uitwerken naar een speelbare versie. De laatste stap voor productie is het toevoegen van uw ontwerp/huisstijl.

CONTENT

Met een databank met inmiddels bijna 800.000 quizvragen bezit Spacejunk één van de grootste verzamelingen quizvragen ter wereld. De vragen zijn standaard leverbaar in de Engelse én Nederlandse taal, voorzien van een enkel, óf meerdere antwoorden (meerkeuze). Op aanvraag kunnen wij quizvragen in vele andere talen leveren waarbij de vragen, indien gewenst, aan de desbetreffende markt aangepast kunnen worden.
Stacks Image 276
Stacks Image 278
Stacks Image 284
Stacks Image 280
Stacks Image 282