BEDRIJFSEVENEMENTEN OP LOCATIE

Via
Quizevenementen
de website www.quizevenementen.nl biedt Spacejunk complete quiz arrangementen aan bedrijven en organisaties aan. Deze evenementen zijn geschikt voor zowel kleine- en grote groepen en stellen u in staat uw bedrijf of organisatie op een entertainende wijze de ervaring van bijvoorbeeld een tv quiz te doen beleven.

PRESENTATIE

Voor de presentatie van uw bedrijfsevenement beschikt Spacejunk over een bestand met meer dan 30 quizpresentatoren. Bij ieder evenement wordt gekeken welke presentator het beste bij u en/of uw doelgroep past. Naast Nederlands sprekende presentatoren hebben wij ook 'native english speaking' presentatoren.

TECHNIEK

Alle
holland quiz1
benodigde techniek én technici worden door Spacejunk zelf verzorgd, op die manier bent u altijd verzekerd van personeel met de juiste kennis op zak. Techniek die wij op locatie kunnen opbouwen varieert van stemkastjes, lichtgevende quizpalen, desks, videoschermen tot geluidssystemen.

Voor meer informatie en een overzicht van de soorten quizzen die op locatie inzetbaar zijn, verwijzen wij u graag naar www.quizevenementen.nl.